De due diligence questionnaire wordt gedigitaliseerd!

De due diligence questionnaire wordt gedigitaliseerd!

De due diligence questionnaire is een essentieel instrument voor verzekeraars bij het beoordelen van de risico’s van hun klanten.

Vandaag de dag stappen steeds meer verzekeringsmaatschappijen over op digitale formaten om dit proces eenvoudiger en efficiënter te maken.

Daarom besloot Jean Verheyen zijn vragenlijst te digitaliseren door Penbox in te schakelen.

Penbox is een digitaal documentbeheerplatform dat informatie verzamelen vereenvoudigt via een intuïtieve interface. Het maakt het mogelijk om vragenlijsten elektronisch in te vullen en te ondertekenen en waarborgt de veiligheid van persoonlijke gegevens.

Om potentiële risico’s verbonden aan uw activiteiten te begrijpen en uw naleving van de geldende voorschriften te beoordelen, is het essentieel dat u de due diligence questionnaire invult.

Deze vragenlijst heeft betrekking op het controleren van uw activiteiten voordat enige verzekeringsdekking wordt geboden en bij elke hernieuwing, met voortdurend bijgewerkte informatie en richtlijnen.

Het bevat vragen om vast te stellen of u belangen heeft in landen/gebieden onder sancties, of uw activiteiten in overeenstemming zijn met de geldende voorschriften, of u geen activiteiten uitvoert met gevoelige goederen, …

Hoewel digitalisering blijft groeien, blijft uw accountmanager bij Jean Verheyen altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

VOORBEELD VAN DE VRAGENLIJST “DUE DILIGENCE”

 

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info