Jean Verheyen, trots lid van de Belgian Authorised Underwriters Association

Jean Verheyen, trots lid van de Belgian Authorised Underwriters Association

Sinds 2015 is Jean Verheyen een actief en toegewijd lid van de Belgian Authorised Underwriters Association (BAUA), een essentiële organisatie voor gevolmachtigde onderschrijvers in België. Onder het voorzitterschap van Laurent Verheyen en met de steun van Jan Haentjens, is de BAUA uitgegroeid tot een belangrijke speler in de verzekeringssector in België.

De evolutie van de BAUA

In het begin was de BAUA een antwoord op een cruciale behoefte in de verzekeringssector: het vaststellen van een wettelijke status voor de algemene agent. In 2019 werd deze missie bekroond met succes toen de wetgever officieel de status van gevolmachtigde onderschrijver creëerde, waarmee ze de vitale rol die zij in de industrie spelen erkenden.

Sindsdien is de BAUA, voorheen bekend als de Belgian Association of Underwriting Agencies, geëvolueerd tot een prominente pleitbezorger voor gevolmachtigde onderschrijvers in het hele land. Met zijn hoofdkantoor en secretariaat gevestigd in de kantoren van Jean Verheyen zelf, is de vereniging stevig verankerd in het weefsel van het bedrijf.

Een sterke en betrokken aanwezigheid

Vandaag telt de BAUA 28 actieve leden, die de helft van de gevolmachtigde onderschrijvers in België vertegenwoordigen. Deze vereniging vormt een belangrijke en invloedrijke kracht binnen de sector, dankzij de inzet en actieve deelname van haar leden.

Voor Jean Verheyen gaat het trots zijn lid van de BAUA te zijn veel verder dan simpele lidmaatschappen; het is een getuigenis van zijn onwrikbare inzet voor uitmuntendheid in verzekering, de bescherming van de belangen van klanten en de vooruitgang van een hele verzekeringssector naar een veiligere en veelbelovende toekomst.

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info