Onze oplossingen : Kunst & Patrimonium

Exclusieve woningen

De optimale dekking van een patrimonium en een levensstijl

Voor het verzekeren van exclusieve woningen uitgerust met uitzonderlijke inboedel is een sfeer van wederzijds vertrouwen en begrip totaal op zijn plaats. Het samenwerkingsverband tussen de makelaar en onze deskundigen komt hier goed tot zijn recht. Vaak brengen wij ook samen een bezoek aan de verzekerde.

Foto van Guy Noesen

Onze toegevoegde waarde is advies geven aan de verzekerde op basis van onze jarenlange ervaring.

Guy Noesen

Dekking Alle Risico’s op basis van dialoog

Om een woning en de inboedel ervan te verzekeren, inclusief juwelen en kunstcollecties, moet een polis worden opgesteld die aangepast is aan de behoeften van de klant. Dat principe wordt zelfs doorgetrokken naar de schaderegeling. Daarom is de vertrouwensrelatie die ontstaan is bij de onderschrijving van het contract onontbeerlijk.

Van dialoog naar raadgeving inzake preventie

Dankzij de opgebouwde vertrouwensrelatie met makelaars en verzekerden wordt er veel aandacht besteed aan de raadgevingen inzake preventie vanwege onze deskundigen. Door deze begeleiding wordt de unieke band die wij met onze makelaars en de verzekerden hebben op lange termijn nog verder versterkt.

Getuigenis

“Bij Jean Verheyen gaan zij samen met u naar de klant. Als men belt, krijgt men onmiddellijk een antwoord en ook via mail gebeurt de opvolging bijna ogenblikkelijk.”

Een verzekeringsmakelaar.
Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info