Onze oplossingen : Transport

Hull – bescherming van het scheepscasco

Casco schip

Wij bieden dekking voor talrijke vissersvaartuigen en binnenvaartuigen, in het bijzonder de binnenvaartcascoverzekering.

Foto van Geert Van Steyvoort

Voor de cascoverzekering van schepen, zijn wij over het algemeen medeverzekeraar. De maatschappijen die wij vertegenwoordigen laten ons toe om de gespecialiseerde makelaars te helpen bij het verzekeren van deze zeer specifieke risico’s op de Belgische markt.

Geert Van Steyvoort

Een samenwerkingsverband met gespecialiseerde makelaars

Wij staan gespecialiseerde makelaars bij in het verzekeren van dergelijke delicate risico’s. Deze ondersteuning kan leiden tot een hechte samenwerking bij het verzekeren van andere risico’s. Wij vinden het dan ook belangrijk om de makelaars een volledige waaier aan producten te kunnen aanbieden, onderschreven door de beste verzekeringsmaatschappijen.

Een betrouwbare en bekwame partner met aangepaste producten

U heeft het al begrepen, wij zijn een partner waarop elke makelaar blindelings kan vertrouwen. U komt er niet alleen in contact met de beste verzekeraars, u kunt er ook terecht voor sterke technische kennis, bijstand in preventie, risico- en schadebeheer en voor een volledige waaier aan transportverzekeringsproducten.

Voorbeelden

  1. Dekking van rondvaartboten in toeristische haven- of riviertochten.

  2. Dekking van bagger- en duwboten.

  3. Tussenkomst in geval van motorschade of -panne.

  4. Tussenkomst in geval van aanvaring met een sluis , een andere boot, een onder water gelegen autowrak, een scheepswrak.

  5. Dekking van persoonlijke voertuigen aan boord van binnenvaartuigen, …

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info