Onze oplossingen : Kunst & Patrimonium

Kunstprofessionals

Tailor-made oplossingen

Kunstprofessionals, galerijhouders, restaurateurs, veilingmeesters, antiquairs… kunnen rekenen op de samenwerking van hun makelaar en onze deskundigen om een ruime dekking op maat te krijgen.

Foto van Patricia Dillen

Voor kunstprofessionals is een stock geen vast gegeven. Alleen een verzekeraar die verbonden is aan de kunstwereld kan deze voortdurende verandering begrijpen, volgen en verzekeren.

Patricia Dillen

Een dekking “Alle Risico’s behalve…” of tailor-made

Wij bieden professionals een totaaloplossing aan voor hun voorraad die voortdurend verandert. In het contract, op maat gemaakt volgens de behoeften van de kunstprofessional, kan een uitbreiding voorzien worden wanneer een galerij bijvoorbeeld veel beurzen en salons wereldwijd organiseert. Of wanneer de restaurateur bijvoorbeeld de hem toevertrouwde kunstwerken zelf moet vervoeren.

Een gedeelde ervaring

Als echte kunstliefhebbers delen onze deskundigen graag hun grondige vakbekwaamheid en hun verfijnde marktkennis. Deze troef gaat hand in hand met hun grote toegankelijkheid en is waardevol op gebied van preventie en bewaring.

Troeven

  1. Overal ter wereld is AXA ART betrokken bij de restauratie van kunstwerken en de ontwikkeling van restauratietechnieken, in het bijzonder van hedendaagse kunst.

  2. AXA ART is hoofdsponsor van de TEFAF beurs te Maastricht die gedurende 10 dagen de meest prestigieuze kunstgalerijen ter wereld verenigt.

  3. Groot kunstkenner en kunstliefhebber.

  4. Als groot kunstliefhebber streeft Jean Verheyen er steeds naar om beschadigde werken te restaureren. Op die manier kan zij in contact komen met gespecialiseerde instanties en soms zelfs met studenten in kunstwerkrestauratie.

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info