Onze oplossingen : Kunst & Patrimonium

Kunstvoorwerpen

Dekking op basis van een aangenomen waarde

Een waarborg Alle Risico’s die tussenkomt ingeval van onopzettelijke breuk, bijvoorbeeld tijdens het vervoer van kunstwerken, is gebaseerd op een initiële waardebepaling. Aan de hand van deze waardenlijst observeert onze deskundige de markt, raadpleegt hij indien nodig andere deskundigen en bevestigt of past hij de waarde van de voorwerpen aan in onderling akkoord met de eigenaar.

Foto van Vincent Goffin

Tijdens ons bezoek aan de verzekerde kunnen wij van de gelegenheid gebruik maken om hem raad te geven over hoe hij zijn kunstwerken het best bewaart.

Vincent Goffin

De makelaar kennis van de kunstwereld bijbrengen

Gewapend met de kennis van onze eigen deskundigen bieden wij de makelaar een waardevolle begeleiding aan: namelijk een verhoogde technische kennis van de kunstmarkt en een bezoek aan de klant in aanwezigheid van de makelaar. Bedoeling is het vertrouwen in de dialoog tot stand te brengen en onenigheid op het moment van de schaderegeling te vermijden.

De financiële zekerheid van AXA

Als exclusief vertegenwoordigster van AXA ART in België, stellen wij elke verzekerde gerust door hem een sterke financiële zekerheid te bieden. Deze zekerheid gekoppeld aan het familiaal karakter van Jean Verheyen laat elke makelaar of elke verzekerde toe rechtstreeks en gemakkelijk in contact te komen met “zijn” deskundige.

Troeven

  1. Overal ter wereld is AXA ART betrokken bij de restauratie van kunstwerken en bij de ontwikkeling van restauratietechnieken, in het bijzonder van hedendaagse kunst.

  2. AXA ART is hoofdsponsor van de TEFAF beurs te Maastricht die gedurende 10 dagen de meest prestigieuze kunstgalerijen ter wereld verenigt.

  3. Als groot kunstliefhebber streven wij er steeds naar om beschadigde werken te restaureren. Op die manier kunnen wij in contact komen met gespecialiseerde instanties en soms zelfs met studenten in kunstwerkrestauratie.

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info