Onze oplossingen : Kunst & Patrimonium

Musea, culturele instellingen en tentoonstellingen

Onze Classics oplossingen geboren uit een unieke kennis van zaken

Wil men musea en tentoonstellingen een voldoende grote verzekeringsdekking op maat kunnen aanbieden dan moet men over een uitgebreide vakkennis en vakbekwaamheid beschikken. Het is die ervaring gekoppeld aan de financiële zekerheid van AXA ART die wij ter beschikking stellen van deze culturele instellingen en van de makelaars.

Foto van Patricia Dillen

Er zijn geen twee dezelfde polissen. En dat is normaal want er zijn ook geen twee dezelfde kunstcollecties.

Patricia Dillen

Dekking “Alle Risico’s behalve…”

In nauwe samenwerking met de makelaar bieden wij musea en culturele instellingen een verzekering “Alle Risico’s behalve …” aan. Het principe is eenvoudig: behalve enkele uitgesloten gevallen is alles gedekt. En zowel bij opmaak van de polis als in geval van schade kan de makelaar altijd op ons een beroep doen. Toegankelijk zijn en onmiddellijk reageren, dat is waar Jean Verheyen voor staat.

De kracht van het advies

De deskundigen van Jean Verheyen zijn voortdurend in contact met de kunstwereld, in het bijzonder via AXA ART, en kunnen de instellingen dan ook bijstaan met hun grondige kennis van zaken. Zo kunnen zij hen bijvoorbeeld aanraden om rampenplannen op te stellen of advies geven inzake gespecialiseerd vervoer, verpakking of bewaring.

Troeven

  1. Overal ter wereld is AXA ART betrokken bij de restauratie van kunstwerken en de ontwikkeling van restauratietechnieken, in het bijzonder van hedendaagse kunst.

  2. AXA ART is hoofdsponsor van de TEFAF beurs te Maastricht die gedurende 10 dagen de meest prestigieuze kunstgalerijen ter wereld verenigt.

  3. Als groot kunstliefhebber streven wij er steeds naar om beschadigde werken te restaureren. Op die manier kunnen wij in contact komen met gespecialiseerde instanties en soms zelfs met studenten in kunstwerkrestauratie.

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info