Onze oplossingen : Kunst & Patrimonium

Pleziervaartuigen

Nv Jean Verheyen, ook gespecialiseerd in de pleziervaart !

Een verzekering voor een pleziervaartuig is geen luxe maar een noodzaak, zelfs voor kleine vaartuigen. Wij bieden dekking voor een brede waaier aan pleziervaartuigen : zeilboten, motorboten, jetski’s; … en helpen u graag verder om een op maat gemaakte dekking samen te stellen voor het pleziervaartuig van uw klant.

Bent u een makelaar ? Dan kan u een prijssimulatie aanvragen !

Inloggen
Foto van Guy Noesen

Jean Verheyen beschermt de passie van de watersporters !

Guy Noesen

Een uitgebreid verzekeringscontract voor uw pleziervaartuig

Uw klant wil met een gerust hart kunnen varen, wetend dat u hem geholpen heeft om een polis te onderschrijven bij een bekwame partner die kennis van zaken heeft en waarbij u steeds terecht kan voor sterke technische kennis en bijstand in geval van schade. Denk daarbij niet alleen aan cascoschade van het vaartuig, maar ook aan de aansprakelijkheid tegenover derden, hulp- en bergingskosten en rechtsbijstand.

Wij bieden een op maat gemaakte dekking aan; u kiest de verzekering die het beste bij uw klant past. Wij adviseren en ondersteunen niet alleen bij het afsluiten van de verzekering, maar blijven ten alle tijde tot uw dienst. Onze waarborgen en vergoedingslimieten zijn bijzonder uitgebreid om op die manier een optimale dekking te garanderen voor het pleziervaartuig van uw klant.

Voorbeelden

  1. De basiswaarborg Burgerlijke Aansprakelijkheid kan aangevuld worden met bijkomende waarborgen om tot een “full casco” dekking te komen.

  2. De trailer waarmee het vaartuig over de weg wordt vervoerd, kan eveneens meeverzekerd worden.

  3. Tussenkomst in geval van motorschade of –panne.

  4. Tussenkomst in geval van verlies van het vaartuig of beschadiging van het vaartuig door of ten gevolge van diefstal of poging tot diefstal.

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info