Sluit je aan bij ons team als underwriter Kunst & patrimonium (Junior)

Sluit je aan bij ons team als underwriter Kunst & patrimonium (Junior)

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van een gespecialiseerd team werkzaam in op maat gemaakte particuliere verzekeringen? We zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde onderschrijver met ervaring in de verzekeringssector om ons Kunst & Patrimonium-team te versterken.

Als onderschrijver zult u nauw samenwerken met het onderschrijvingsteam, waarbij u hen ondersteunt bij offertes en administratieve opvolging.

Uw verantwoordelijkheden omvatten het beheren van activiteiten op een rendabele manier en in overeenstemming met uw individuele onderschrijvingsbevoegdheid. U zult ook betrokken zijn bij het ondersteunen van de onderschrijving van nieuwe contracten volgens de richtlijnen die zijn vastgesteld door onze verzekeringsmaatschappijen.

Een belangrijk onderdeel van uw werk is het beoordelen van risico’s met betrekking tot Kunst & Patrimonium-verzekeringen, het meten van blootstelling aan risico’s en het opstellen van premieoffertes. U bent ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van de antwoorden op vragen van onze bestaande klanten, het opstellen van polisbijvoegsels en het registreren van contracten en gegevens.

Daarnaast zult u verschillende soorten verzekeringsdocumenten controleren en uitgeven, dagelijkse polisproblemen beheren en premiebetalingen opvolgen om een nauwkeurig portefeuillebeheer te waarborgen.

Het opbouwen van sterke relaties met onze makelaars en andere professionals in ons netwerk zal ook een essentieel onderdeel zijn van uw rol. Als u kennis heeft van makelaardij in België, is dat een extra voordeel.

We verwachten dat u het Nederlands (moedertaal) beheerst en uitstekend Frans spreekt. Kennis van het Engels is een pluspunt. Daarnaast is nauwkeurigheid, oog voor detail, een goede leerbereidheid en het vermogen om technische informatie te begrijpen belangrijk.

We nodigen u uit om deel uit te maken van ons kantoor in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U zult deel uitmaken van een klein team en kunt genieten van een prettige werksfeer en -omstandigheden.

We zijn toegewijd aan uw voortdurende ontwikkeling en bieden u een solide technische omgeving om uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Bovendien krijgt u de kans om een carrière op te bouwen die verband houdt met kunst, watersport en luxe goederen.

Als de belangrijkste particuliere verzekeraar in Brussel bieden we u een bevoorrechte positie in de sector.

Naast een aantrekkelijk salaris kunt u rekenen op een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als u gepassioneerd bent over verzekeringen en graag deel wilt uitmaken van een dynamisch team, aarzel dan niet om nu te solliciteren!

jobs@verheyen.be

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info