TEFAF 2023

TEFAF 2023

Weinig zonnige dagen deze winter! Maar de zeldzame momenten dat de zon wel schijnt, doen ons dromen van de lente en de pracht en het kleurenpalet waarmee de bloemen ontluiken.

Ook de jaarlijkse kunstbeurs TEFAF biedt ons een glimp van mooiere dagen en doet ons ongeduldig uitkijken naar de exclusieve bloemenmuur die elk jaar opnieuw de inkomhal opluistert.

TEFAF, de trendsetter na Brafa, is de niet te missen ontmoetingsplek voor de hele kunstwereld. Of je nu oude of hedendaagse kunst verzamelt, een museum vertegenwoordigt, galerijhouder of niet-exposerende kunsthandelaar bent.

Axa Art (Jean Verheyen) heeft dit goed begrepen en steunt dit museum al vele jaren als hoofdsponsor.

In haar thuisbasis, het MECC in Maastricht, verzamelt de kunstbeurs gedurende tien dagen een internationale eclectische mix van kunst, tijdperken en nationaliteiten. Zo’n 275 kunsthandelaars komen er samen om uitzonderlijke werken uit alle kunststrekkingen tentoon te stellen. TEFAF (The European Fine Art Foundation) bestaat al sinds 1988. De beurs is een wandeling door de geschiedenis van de kunst en valoriseert een erfgoed van onze mensheid.

Bent u klaar om deze wandeling door 7000 jaar geschiedenis te maken?

 

Stéphanie Bliard

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info