Uw oplossing “Inhoud lichte vrachtwagen” nu beschikbaar op My Verheyen !

Uw oplossing “Inhoud lichte vrachtwagen” nu beschikbaar op My Verheyen !

De inhoud van een bestelwagen van een zelfstandige in de bouwsector verzekeren ? Dankzij MyVerheyen is het nu mogelijk om in slechts enkele muisklikken dit risico te dekken.

Wij hebben begrepen dat het voor u, onze makelaar partners, belangrijk is om een eenvoudig en efficiënt hulpmiddel aan te bieden waarmee u de risico’s “Inhoud lichte vrachtwagen” kan onderschrijven. In eerste instantie, hebben wij ons gericht op de groeiende bouwsector in België. Deze groei blijkt uit de aanzienlijke toename van het aantal nieuwe registraties van lichte bedrijfsvoertuigen in België die in tien jaar tijd bijna 20 procent bedraagt! Het wagenpark voor lichte bedrijfsvoertuigen zal in 2020 rond de 900.000 eenheden bedragen. Dit is een enorm potentieel aan klanten! Er is helaas nog een onvoldoende reflex is  om de dekking “Inhoud lichte vrachtwagen“ te koppelen aan de OMNIUM-dekking van het voertuig. Voor uw zelfstandige klant in de bouwsector kan een diefstal van zijn goederen en werkmateriaal in zijn bestelwagen tot ernstige financiële problemen leiden, die soms een faillissement tot gevolg kunnen hebben.

“Koppel aan elke BA en omniumverzekering die u afsluit voor een lichte vrachtwagen automatisch een dekking voor de inhoud en verzeker  op die manier de continuïteit van de bedrijfsactiviteit van uw verzekerde!”

Onze polis “Inhoud lichte vrachtwagen”, onderscheidt zich op verschillende vlakken :

  • Nachtelijke diefstal

Eerst en vooral  dekken we, zowel overdag als ’s nachts, de inhoud van het voertuig ook al bevindt dit zich op de openbare weg. Dit is zeer belangrijk voor wie geen afgesloten garage heeft.

  • “Alle risico” verzekering, inclusief risico’s van laden en lossen

Nieuwe handelsgoederen in een originele verpakking zijn tijdens het transport verzekerd in alle risico’s.

  • De eerste 36 maanden geen aftrek voor slijtage op gereedschap

Het werkmateriaal vermindert pas na 36 maanden in waarde, dit terwijl de meeste verzekeringen vanaf 12 maanden een vermindering voor slijtage toepassen. Anders gezegd, wordt het gereedschap de eerste drie jaar vergoed op basis van de aankoopfactuur.

  • Vervoer van werfvoertuigen

Naast de handelsgoederen en het gereedschap, dekt onze polis eveneens het transport van werfvoertuigen tegen het risico van de het gekarakteriseerd ongeval.

  • Dekking voor de vaste inrichting van het voertuig

In onze polis is ook de binnenafwerking, dit is op maat gemaakte bergruimte voor materiaal en gereedschap, meeverzekerd.

We zijn ons bewust van het dagelijks risico van een verkeersongeval, maar over het algemeen onderschatten we hoe vaak goederen uit voertuigen worden gestolen. De verzekering VER zorgt voor de financiële zekerheid van elke zelfstandige in de bouwsector, zodanig dat hij zijn professionele activiteit, ook na een schadegeval, met een gerust hart verder kan uitbouwen.

  • Promotiekit

In verband met de promotie van onze “Inhoud lichte vrachtwagen” oplossing, is hier een promotiekit om uw eigen communicatie te voeden.

MY VERHEYEN

Door verder te surfen op de website verheyen.be, aanvaardt u het gebruik van cookies. Meer info